Вихованці дитячого садочку №73 у Кропивницькому отримають у подарунок сучасний дитячий спортивний комплекс

П'ятниця, 28 вересня 2018 17:49

Умови для заняття фізичною культурою для вихованців дитячого садочка №73 у Кропивницькому значно покращаться. В закладі триває облаштування спеціального спортивного комплексу для дітей. Хід та якість будівельних робіт завітали перевірити заступник міського голови Наталія Дзюба і начальник управління освіти Лариса Костенко.

- Садочок проектувався свого часу з плавальним басейном, який уже багато років не функціонує після припинення централізованого гарячого водопостачання у Кропивницькому, - повідомила Лариса Костенко. – До управління освіти надійшли звернення від батьків дітей і адміністрації закладу з проханням знайти можливість використати приміщення басейну для створення сучасного дитячого спортивного комплексу.

Будівельні роботи в садочку нещодавно розпочалися: вже засипана чаша басейну, підлога підготовлена під бетонування. Відповідно до укладеного договору, об’єкт підлягає здачі на кінець 2019 року. На облаштування дитячого спортивного комплексу у міському бюджеті передбачено 1,5 мільйона гривень із коштів державної субвенції на соціально-економічний розвиток міста.

Усі новини