Вихованці дитячого будинку «Наш дім» у Кропивницькому отримали можливість приєднатися до дистанційного навчання

П'ятниця, 27 березня 2020 15:00

Вихованці комунального дитячого будинку «Наш дім» у Кропивницькому забезпечені комп’ютерною технікою для дистанційного навчання.  Для організації повноцінного процесу онлайн-освіти за дорученням міського голови Андрія Райковича дітям передали дев’ять ноутбуків.

 Заступник начальника управління молоді та спорту міської ради Катерина Черкасська привезла дітям подарунок і перевірила умови їх проживання.

За словами директора закладу Наталії Вінницької, в умовах карантину вихованців та персонал дитячого будинку повністю забезпечили спиртовмісними антисептичними засобами, засобами індивідуального медичного захисту. У приміщенні щоденно роблять чотириразове вологе прибирання з використанням дезінфікуючих засобів, а двічі на день - проводять кварцування. Також тут складено графік провітрювання приміщень, проводиться ретельне прибирання та обробка усіх поверхонь. На час карантину повністю призупинили відвідування дітей у закладі. А ще проводиться щоденний чотирьохразовий температурний скринінг дітей та персоналу, посилено моніторинг стану здоров’я вихованців та працівників.

- Від усіх вихованців висловлюю подяку міському голові Андрію Райковичу за надану технічну можливість налагодження дистанційного навчання, - зауважила Наталія Вінницька.- Тепер діти мають змогу систематично вчитись і повноцінно опановувати шкільну програму навіть в умовах карантину!

Усі новини