Відкриття відділення ЦНАПу на селищі Новому у Кропивницькому дозволить отримувати на місці 96 послуг

П'ятниця, 5 лютого 2021 15:35

Організація роботи віддаленого відділення ЦНАПу на території Новенського старостинського округу стала темою порядку денного робочої наради, яку провела керуюча справами виконавчого комітету міської ради Світлана Балакірєва з керівниками виконавчих органів сьогодні, 05 лютого.

Найперше, новенчани повинні мати повну інформацію про роботу відділення з надання адміністративних і соціальних послуг на території селища, наголосила Світлана Балакірєва.

- Людям потрібно детально і доступно роз’яснити, що таке адміністративна послуга, реєстраційна дія — реєстрація місця проживання, виписка, допомога при наданні субсидії, оформлення земельної ділянки. Жителі Новенського округу мають також знати, які послуги вони можуть отримати безпосередньо тут, на місці, і які документи для цього потрібні, - наголосила Світлана Балакірєва.

За інформацією старости Новенського старостинського округу Любові Марченко, на теперішній час у відділі реєстрації осіб працюють двоє працівників, у визначені дні приймає адміністратор із центру надання адміністративних послуг. У майбутньому планується облаштувати робочі місця ще трьом спеціалістам з питань реєстрації місця проживання, надання адміністративних та соціальних послуг.  

Під час наради порушувалося також питання ремонту приміщення, а саме: кімнати прийому громадян представниками департаменту надання адмінпослуг, головного входу та можливість облаштування пандусу. Управлінню капітального будівництва доручено оглянути приміщення та до кінця наступного тижня визначити обсяги і терміни робіт та надати свої пропозиції.

Як повідомив директор департаменту надання адміністративних послуг міської ради Олександр Нікітенко, у відділенні Новенського старостинського округу планують надавати 96 послуг.

Усі новини