Відкритий чемпіонат області зі стрільби зібрав 50 учасників

П'ятниця, 28 травня 2021 19:41

Із 25 по 27 травня у Кропивницькому в приміщенні стрілецького тиру Комплексної дитячо-юнацька спортивної школи № 3 відбувся відкритий чемпіонат області зі стрільби з пневматичної зброї серед юнаків та дівчат 2003 року народження і молодших. Учасниками змагань стали 50 юних спортсменів.

У стрільбі із пневматичного пістолету (вправа ПП-3) успішно виступили вихованці КДЮСШ №3 Георгій Чумаченко – І місце, Іван Корнюк – ІІ місце та  Антон Больбот – ІІІ місце, у вправі ПП-2 переміг Ілля Шуклін, а Георгій Чумаченко та Антон Больбот посіли друге та третє призові місця відповідно.

Серед дівчат у вправах і на 60, і на 40 пострілів п’єдестал пошани опанували   Анастасія Юрова, Юлія Россола та Юлія Ісаченко.

У вправі зі стрільби з пневматичної гвинтівки стоячи (60 і 40 пострілів) серед юнаків перше місце посів Владислав Стародумов; друге -  Олександр Олексенко, третє - Максим Літвіненко.

Турнірна таблиця у дівчат - учасниць змагань виглядає наступним чином: у стрільбі стоячи з гвинтівки на 60 пострілів перемогла Дар’я Стефанова, Кароліна Корпусенко - друге місце та Дар’я Фрідман – третє місце; на 40 пострілів: Кароліна Корпусенко - І місце, Дар’я Стефанова – ІІ місце та Дар’я Фрідман – ІІІ місце.

Тренують спортсменів Ілгам Ібрагімов, Славік Іванов, Юлія Тарасова та Лілія Нестеренко.

Усі новини