Вечір італійської опери у Кропивницькому

Вівторок, 21 травня 2019 16:20

Концерт італійської оперної музики "Bella Voce"  в  рамках фестивалю "Травневі музичні зустрічі" відбувся у Кропивницькому, в залі обласної філармонії.  Своїми творчими здобутками цього вечора поділилася з кропивничанами  лауреатка міжнародних та всеукраїнських конкурсів, солістка  Анастасія Безай.

Разом з нею зі сцени філармонії чарували шанувальників оперної музики у Кропивницькому симфонічний оркестр та мішаний хор музичного коледжу під орудою Лариси Голіусової та соліст обласної філармонії Олександр Безай.

У програмі концерту лунали всесвітньо відомі мелодії Верді, Пуччіні, Понкьєллі, Масканьї, Фальво, Помуса, звучали арії найвідоміших італійських опер – «Сила долі», «Джоконда», «Манон Леско», «Тоска», «Чіо-Чіо Сан», «Аіда». Кульмінацією ж вечора став цикл музичних творів з опери «Травіата» - їх виконання глядачі зустрічали стоячи і з бурхливими оваціями.

Майстерність Анастасії Безай, музикантів симфонічного оркестру та хористів високо оцінили кропивничани: із охочих вручити учасникам квіти формувалися довжелезні черги. Від імені міського голови Андрія Райковича з найкращими побажаннями нових творчих успіхів букет солістці вручила начальник управління культури та туризму міської ради Анна Назарець.

Бажаємо чудовій творчій родині Анастасії та Олександру Безаям високих злетів на найкращих світових  сценах оперних залів! Дякуємо за ваші майстерність і талант – до зустрічі на нових концертах!

Усі новини