Веб-сайт «BusinessKrop-online» розроблятиме компанія з Кропивницького

Вівторок, 5 жовтня 2021 09:51

У Кіровоградській регіональній торгово-промисловій палаті відбулось розкриття пропозицій, на закупівлю послуги з розробки веб-сайту «Діловий Кропивницький он-лайн (BusinessKrop-online)».

Свої послуги запропонували три компанії з Кропивницького, що спеціалізуються на розробці та просуванні веб-сайтів: ФОП Вітюк О.В, ФОП Богданов Д.А. та ТОВ «Прінт-Імідж». Проаналізувавши документацію, спеціально створений тендерний комітет Кіровоградської регіональної торгово-промислової палати, визначив переможця тендеру.

Розробником веб-сайту стане ТОВ «Принт Імідж» з м. Кропивницького, із яким вже підписано договір на закупівлю послуг.

Нагадаємо, у червні 2021 року у м. Кропивницькому стартувала реалізація проєкту з підтримки малого та середнього підприємництва "Діловий Кропивницький онлайн (BusinessKrop-online)". Його кінцевою метою є створення безкоштовної електронної платформи з адаптацією під мобільні пристрої і планшети. Веб-сайт міститиме відомості про підприємства Кропивницького, їх товарні пропозиції та послуги. У межах підходу Team Europe проєкт сприятиме відновленню України від наслідків COVID-19.

Ініціатива реалізується у рамках проєкту «EU4Business: конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП», що спільно фінансується Європейським Союзом та урядом Німеччини та реалізується німецькою федеральною компанією Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH.

Кінцевою метою проєкту є створення безкоштовної електронної платформи для малого та середнього бізнесу м. Кропивницького у вигляді веб-сайту з адаптацією під мобільні пристрої і планшети. Ініціаторами та виконавцями проєкту стали Кіровоградська регіональна торгово-промислова палата спільно з Кропивницькою міською радою.

Усі новини