ВАТ «Кіровоградгаз» продовжує шантажувати кропивничан холодом

Середа, 14 березня 2018 11:41

Керівництво ВАТ «Кіровоградгаз» продовжує політику шантажу мешканців Кропивницького холодними батареями опалення напередодні різкого похолодання. Цього разу від погроз «газовики» перейшли до відключення котелень міста від газопостачання

Сьогодні, 14 березня, у Кропивницькому працівники ВАТ «Кіровоградгаз» почали перекривати подачу блакитного палива на котельні теплогенеруючого підприємства ДП «Кіровоградтепло» ТОВ «ЦНТІ УНГА» в розподільниках газотранспортної системи.

Як повідомив начальник служби підземної експлуатації газопроводів ВАТ «Кіровоградгаз» Андрій Наумушкін, відключення газу здійснюється у зв’язку із заборгованістю ДП “Кіровоградтепло” ТОВ “ЦНТІ УНГА”. Керівництво підприємства дало вказівку почати перекриття газопостачання до котелень міста. Оскільки до приміщень котелень доступ не надавався, то газовики вдалися до перекриття розподільників газотранспортної системи у колодязях.

Наразі від газопостачання відключено котельні по вулицях Миру, Родімцева, Робочій, Андрія Матвієнка, Шатила та Цетральну котельню.

Дії ВАТ «Кіровоградгаз» грубо порушують рішення міської комісії з техніко-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій, яким газорозподільному підприємству прямо вказано забезпечити стабільне газопостачання котелень ДП «Кіровоградтепло». Відключення котелень створює загрозу того, що житлові будинки, дитячі садочки, школи, заклади охорони здоров’я залишаться без тепла.

Наразі на місце відключення котелень від газопостачання викликана патрульна поліція. За інформацією заступника міського голови Олександра Мосіна, найближчим часом відбудеться позачергове засідання міської комісії з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Усі новини

Новенці пам’ятають про Чорнобиль
П'ятниця, 26 квітня 2024 16:13