Вакцинація від коронавірусу – це важливо: протягом доби на COVID-19 захворіли 47 кропивничан

Середа, 27 жовтня 2021 10:10

За інформацією, наданою головною державною санітарною лікаркою області Надією Оперчук, впродовж останньої доби в Кропивницькому зареєстровано 47  нових випадків COVID-19. Серед тих, хто захворів — дванадцятирічна дитина.

В області за добу зареєстровано + 104 нових випадків, захворіли 102 дорослих та 2 дитини. Одужали 42 хворих. Станом на ранок 27 жовтня 2021 року зареєстровано 24 113 лабораторно підтверджених випадків COVID-19.

За добу в області зареєстровано три летальних випадки. Померли 66-річна жінка з Приютівської ТГ Олександрійського району, 65-річна жінка з Новомиргородської ТГ Новоукраїнського району та 67-річна жінка з Вільшанської ТГ Голованівського району.

Шановні мешканці Кропивницького! Бережіть себе та рідних. Дотримуйтесь правил протиепідемічної безпеки: носіть засоби індивідуального захисту, частіше і ретельно мийте руки та дезінфікуйте їх, дотримуйтесь соціальної дистанції, а головне — вакцинуйтеся!

При перших симптомах респіраторних захворювань обов’язково зателефонуйте своєму сімейному лікарю. Залишайтесь вдома і будьте здоровими!

Усі новини