В Україні розпочалася реєстрація для участі в ЗНО - 2020

Понеділок, 10 лютого 2020 14:09

Від 03 лютого в Україні розпочалася реєстрація учасників для участі у  зовнішньому незалежному оцінюванні.

Як повідомили в управлінні освіти міської ради Кропивницького, учасники ЗНО мають можливість скласти тестування щонайбільше з чотирьох навчальних предметів.

У 2020 році ЗНО традиційно складатимуть майбутні вступники до закладів вищої освіти, а також випускники старшої школи, учні та студенти професійно-технічних і вищих закладів освіти, які цього року здобувають повну загальну середню освіту і проходитимуть державну підсумкову атестацію у формі ЗНО.

Випускники шкіл, студенти професійно-технічних закладів і коледжів реєструватимуться на проходження ЗНО у своєму закладі освіти.

Випускники минулих років мають можливість зареєструватися самостійно і надіслати комплект реєстраційних документів до одного з регіональних центрів оцінювання якості освіти.

Реєстрація учасників ЗНО триватиме до 24 березня. Майбутні учасники тестування, які будуть реєструватись у закладах освіти, мають виконати процедуру до 17 березня 2020 року.

У 2020 році зовнішнє незалежне оцінювання розпочнеться 21 травня тестуванням з математики, також у травні випускники шкіл складуть тести з української мови й літератури та фізики. ЗНО з інших предметів відбудеться із 01 червня по 15 червня.

Усі новини