Успішний виступ кропивницьких гімнасток на літній Універсіаді України

Понеділок, 20 травня 2024 16:03

У Кропивницькому на факультеті фізичного виховання Центральноукраїнського державного університету імені Володимира Винниченка пройшла ХІХ літня Універсіада України з художної гімнастики.

У змаганнях взяли участь 43 спортсменки з 12 закладів вищої освіти України. Команда студенток Центральноукраїнського державного університету у складі Юлії Мизіної, Анастасії Долбенко, Єлизавети Карачун, Юлії Фесюк, Єви Кишлян, Анастасії Карлової, Дар’ї Кучеренко й Ангеліни Сізової вибороли 4 комплекти медалей у командній першості та 5 в особистому багатоборстві.

У командному заліку серед ВУЗів ЦДУ ім. В. Винниченка посів ІІ місце, поступившись Львівському державному університету фізичної культури імені Івана Боберського.

У групових вправах з 5 обручами кропивничанки перемогли, а у вправі з м’ячами та стрічками – посіли ІІ місце. В особистій першості майстер спорту України – Дар’я Кучеренко виборола бронзову медаль. В окремих видах багатоборства (м’яч, булави, стрічка) Дар’я Кучеренко посіла ІІІ місце, Ангеліна Сізова у вправі з булавами – ІІ місце.

Усі новини

Сарана — реальна небезпека
Середа, 17 липня 2024 16:17