Урочисте засідання клубу «Ветеран» відбулося у Кропивницькому

П'ятниця, 29 вересня 2017 17:05

Сьогодні, 29 вересня, у міській раді Кропивницького відбулися урочистості з нагоди відзначення Міжнародного дня людей похилого віку та Дня ветерана в Україні. Цього дня привітати ветеранів зі святом та засвідчити повагу людям, за спиною у яких великий життєвий шлях, завітали заступник міського голови Наталія Дзюба, керуючий справами міської ради Альвіна Бондаренко, голови районних у місті рад Руслан Фросиняк і Олександр Кришко та голова міської організації ветеранів України Володимир Зуєв.

Святковий концерт розпочав військовий духовий оркестр легендарного 3-го полку спеціального призначення. Продовжилось урочисте засідання клубу «Ветеран» вітальним словом заступника міського голови Наталії Дзюби.

- Ваша молодість і зрілість пройшли у нелегкий час. Ви покоління, яке вистраждало під чорним крилом голодоморів, вистояло криваве пекло Другої світової війни, пережило утиски та переслідування, яке відбудувало зруйноване і допомагає  нам творити майбутнє, - відзначила у вітальному слові Наталія Дзюба. - Дорогі ветерани, шановні громадяни старшого покоління! Сьогоднішнє свято присвячується Вам. Ви – наша гордість і слава.

Наталія Дзюба і Альвіна Бондаренко привітали із 80-річчям голову міської організації ветеранів фізичної культури, спорту та війни, заслуженого працівника фізичної культури і спорту України Олександра Березана та побажали йому міцного здоров’я і довгих років життя. Під час заходу усі активісти ветеранського руху були відзначені грамотами та подяками за сумлінну працю та активну життєву позицію.

Відповідно до рішення виконавчого комітету міської ради з нагоди відзначення Дня людей похилого віку і Дня ветеранів України 150 кропивницьким ветеранам вручили грошову допомогу по одній тисячі гривень.

Музичні привітання цього дня ветеранам дарували вихованці хореографічних ансамблів “Надія” і “Посмішка”, аматорський хор «Діти війни» та народний аматорський хор “Ветеран”.

Усі новини