Урни викидають у річку, а поліція спить

П'ятниця, 21 липня 2017 13:58


Міський голова Андрій Райкович на апаратній нараді у понеділок укотре розкритикував роботу патрульної поліції міста.
– Ми спустили воду в Інгулі для ремонту пішохідного мосту і побачили, що на дні валяються урни для сміття. Також вандали псують та вирізають залізну огорожу на Набережній. Минулого тижня у сквері Слави невідомі облили фарбою пам’ятник воїнам. То це Райкович повинен ловити за руку злочинців чи поліція? Слід оперативніше реагувати на такі ситуації.
Ще одну претензію правоохоронцям міський голова висловив щодо їх реакції на несанкціоновані розкопки на околицях міста. Минулого тижня на полігоні дві доби велика техніка викопувала метал, розривала захоронення. А ловив зловмисників начальник спецінспекції Андрій Максюта.
– Наша спецінспекція добре спрацювала. Але моє вже традиційне запитання — де була поліція? Чому ви через раз реагуєте на дзвінки наших інспекторів? – звернувся до представників правоохоронних органів Андрій Райкович. – Ми не поборемо зло, беззаконня, вандалізм, якщо не будемо працювати разом.
Очільник міста доручив фахівцям управління МНС відпрацювати усі необхідні кроки стосовно території, де велися несанкціоновані розкопки, а працівників поліції просив допомогти.


Джерело:http://www.vechirka.com.ua/urni-vikidayut-u-r-chku-a-pol-c-ya-spit
 

Усі новини