Уміти чути людей - вимога міського голови до всіх працівників міської ради Кропивницького

Понеділок, 7 жовтня 2019 13:13

Чути людей і позбутися зайвої чиновницької бюрократії – вимога міського голови Андрія Райковича до всіх керівників виконавчих органів.

Чуйніше ставитися до кропивничан, реально сприяти вирішенню їхніх проблем – таким має бути діалог посадовців міської ради і мешканців міста, наголосив очільник міста під час апаратної наради сьогодні, 7 жовтня.

Минулого тижня міський голова провів черговий прийом громадян з особистих питань і залишився незадоволений роботою деяких спеціалістів міської ради.

- Я вже чотири роки, як мантру, повторюю одну вимогу: почуйте людей, відступіться від традицій чиновницької бюрократії і не ховайтеся за всі можливі нормативні акти, - зробив зауваження міський голова. - Чому ми шукаємо можливість, як відписатись, замість того, щоб допомогти?! Земельне управління, я скільки маю звертати вашу увагу, що до питання виділенні і оформлення земельних ділянок учасникам АТО необхідно ставитися з максимальною увагою! Мені соромно, коли приходить АТОвець, порядна, вихована, свідома людина, а ми обклались паперами: не можна і все! А поруч — десятки вже збудованих садиб. Як йому це спостерігати?! Де ж справедливість?!

Міський голова поставив завдання своєму профільному заступнику повторно зібрати спеціалістів управління земельних ресурсів і проаналізувати всі земельні ділянки, за які просять учасники АТО. Крім того, Андрій Райкович наголосив - ці документи мають швидше потрапляли на розгляд міської ради.

Усі новини