Україна єдина: «Рідні» львів'яни допомагають Кропивницькому і Конотопу

Середа, 16 березня 2022 15:19

Сьогодні з Гайсина до Кропивницького прибула гуманітарна допомога. Її надав львівський благодійний фонд «Рідні», що підтримує дітей-сиріт, дітей позбавлених батьківського піклування та дітей, які опинилися в складних життєвих обставинах.

Це продукти харчування, зокрема дитячі суміші, засоби гігієни, теплі ковдри, лікарські засоби тощо. Частину цієї допомоги було відправлено до Конотопа, інша частина буде передана дитячим закладам охорони здоров’я міста, дітям, які опинилися в складних життєвих обставинах.

- Ми робимо усе можливе, щоб бути надійним тилом і опорою для громад, які опинилися в складній ситуації через вторгнення російських окупантів, підтримкою усім, хто цього потребує. І тут важлива ефективна комунікація усіх сторін. Завдяки скоординованим діям виконавчих органів міської ради, волонтерів Кропивницького, які забезпечили перевезення вантажу, релігійних громад УГКЦ вдалося в тому числі передати через Кропивницький гуманітарну допомогу зі Львова до Конотопа, - зазначив секретар міської ради Олег Колюка.

Усі новини