Учні НВО №6 у новому навчальному році проводитимуть свої заходи в оновленій актовій залі

Середа, 9 серпня 2017 16:08

Заклади освіти у Кропивницькому активно готуються зустрічати школярів у новому навчальному році. Хід і якість шкільних ремонтів перевірив секретар міської ради Андрій Табалов під час інспекційної поїздки закладами сьогодні, 09 серпня.

            В приміщенні НВО №6 будівельники капітально ремонтують актову залу. За інформацією директора школи Надії Кравченко, тут передбачається модернізувати підлогу, стіни, встановити сучасне опалення і замінити вікна на енергозберігаючі. По новому виглядатиме сцена і, що важливо, у приміщення з’явиться окреме місце для операторів, які зможуть керувати світлом, звуком та іншими технічними засобами під час проведення різноманітних заходів.

            - Будівельники працюють за графіком, але спеціально підганяти здачу об’єкта до 1 вересня ніхто не буде, - наголосила Надія Кравченко. – Ми передусім контролюємо якість робіт і слідкуємо, щоб всі будівельні і ремонті роботи виконувалися відповідно до норм.

            Директор школи також звернула увагу, що виділених коштів з міського бюджету, а це 1,45 мільйона гривень, вистачає на проведення ремонтних робіт, але в оновлену залу бажано було б придбати і нові меблі, штори на вікна.

            - Це логічно, – підтримав освітян Андрій Табалов. – Міська рада обов’язково розгляне можливість внести відповідні зміни до бюджету. Освіта була і залишається пріоритетом у діяльності міської влади.  І це чудово, що учні школи отримають можливість проводити свої заходи в комфортних умовах. А ще, враховуючи, що НВО №6 розташоване в центральній частині міста, тут зможуть збиратися вчителі всього міста на свої конференції, наради

Усі новини