Учасник Другої світової новенчанин Василь Бодашко побажав Україні переможного миру у війні з російським агресором

Неділя, 8 травня 2022 14:40
Сьогодні, 08 травня, в селищі Новому Кропивницького відбулося покладання квітів до Обеліску Слави з нагоди відзначення Дня пам’яті та примирення та 77 – річниці Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.
У цей день новенчани ушанували світлу пам’ять тих, хто віддав своє життя за незалежність і територіальну цілісність України під час Другої світової і у сучасній російсько-українській війні.
Квіти до Обеліска Слави поклали працівники Новенського старостинського округу Кропивницької міської ради на чолі зі старостою Любов’ю Марченко, представники селищних ветеранських організацій та громадськість селища. Ці букети є знаками пошани, поваги та великої вдячності кожному воїну, що віддав життя за мир та незалежність України.
До учасників пам’ятного заходу звернулися староста Любов Марченко, представники селищних ветеранських організацій Віра Махоріна та Лариса Ємець, а власну поезію прочитала селищна поетеса Валентина Саєнко.
Цього дня квіти лягли і до могили на селищному кладовищі померлого учасника АТО, мешканця смт Нового, Олега Безкровного.
Також 08 травня відвідали та привітали теплими словами зі святом Перемоги 96 – річного Василя Бодашка, учасника бойових дій Другої світової війни, Почесного громадянина селища Нового.
Вручили йому квіти та солодкі подарунки. У свою чергу Василь Бодашко зачитав гостям власного вірша про війну та побажав Україні перемоги, миру та міцного здоров’я.

Усі новини