У школах Кропивницького покращуються умови для занять спортом: школярі НВО №16 отримали новий міністадіон

Четвер, 27 червня 2019 12:33

У школярів НВО №16 та мешканців мікрорайону Шкільний значно покращилися можливості займатися фізичної культурою та спортом. Сьогодні, 27 червня, на території закладу відкрили сучасне мініфутбольне поле зі штучним покриттям.

Розділити радість дітвори цього дня прийшли міський голова Кропивницького Андрій Райкович та в.о. голови обласної державної адміністрації Сергій Коваленко.

- Наші школярі повинні бути не лише грамотними, а й фізично розвинутими, - наголосив у своєму вітальному слові Андрій Райкович. – Саме тому ми продовжуємо у кропивницьких закладах освіти активно ремонтувати спортивні зали, зводити майданчики для ігрових видів спорту. Це все на користь нашим дітям, майбутньому нашої держави, а тому ми не припинятимемо цієї роботи. Хай на цьому футбольному майданчику ви, наші юні кропивничани, готуватимете себе до нових перемог і демонструватимете лише найкращі спортивні досягнення!

Святкову атмосферу на майданчику створили учні школи власними силами. Вони підготували для гостей закладу і мешканців мікрорайону концертну програму. А після урочистостей право перерізати стрічку нового стадіону отримали юні спортсмени. Вони ж першими і випробували поле футбольним матчем. Міський голова теж не утримався і перевірив на міцність воротаря – завдав точного удару по воротах.

Загалом на облаштування міністадіону із державного та міського бюджету спільно коштом було витрачено 1,5 мільйона гривень, а будівельно-монтажні роботи тривали близько двох місяців.

Усі новини