У посадовців Кропивницької міської ради триває навчальний семестр

Середа, 14 квітня 2021 16:37

Сьогодні, 14 квітня, для посадовців у міській раді Кропивницького розпочалися навчання за програмою розвитку особистої ефективності.

З вітальним словом до учасників та учасниць навчального курсу, який триватиме впродовж двох тижнів, звернулася заступниця начальника відділу кадрової роботи Світлана Громко.

- Ми живемо в умовах безперервного і надзвичайно потужного прогресу. Не розвиватися в таких умовах органам місцевого самоврядування стає просто неприпустимим! І перше завдання – це підвищення кваліфікації персоналу, - переконана Світлана Громко.

Вона представила учасникам семінару Любов Яновську бізнес - тренерку з розвитку емоційного інтелекту, протидії емоційному вигоранню, тайм-менеджменту, ведення складної розмови та організації зворотнього зв'язку і побажала посадовцям успіху у навчанні.

- Щоб порозумітися, недостатньо говорити однією мовою, або розуміти значення слів, які використовують співрозмовники. Багато інформації залишається у діях, жестах, емоціях. І те, наскільки люди, які працюють в органах місцевого самоврядування, правильно розуміють і використовують емоції у повсякденні, суттєво підвищує рівень їх професіоналізму, - наголосила Любов Яновська.

У рамках навчальної програми, започаткованої у міській раді, передбачається цикл занять, зокрема, робота в групах та у парах, індивідуальні завдання та вправи на самопізнання, самоаналіз та розвиток практичних навичок із заявлених тем.

На учасників навчання очікує цікава і захоплююча подорож у світ розвитку особистої ефективності.

Усі новини