У Покровському сквері для кропивничан поважного віку грав духовий оркестр

Понеділок, 2 жовтня 2017 15:29

У Кропивницькому в Покровському сквері відзначали День ветерана і День людей похилого віку. Міських ветеранів привітав муніципальний професійний духовий оркестр, під музику якого всі охочі змогли потанцювати від душі.

Найкращі та найактивніші пари отримали солодкі подарунки. Не обійшлося без пісні: колективи "Калинонька" та "Киньте все гармошка грає" зробили свято ще атмосфернішим та по домашньому затишним.

Відкритий мікрофон дав можливість всім пошановувачам мистецтва зачитати свої авторські вірші чи заспівати. Окрім цього, майстрині з домашнього рукоділля продемонстрували свої вироби, отримавши подарунки за свою клопітку працю.

І наостанок, традиційно, усіх почастували смачним кулішем та гарячим чаєм. Всі учасники свята отримали в подарунок флаєр на безкоштовне відвідування перукаря.

З вітальним словом до поважних за віком кропивничан звернулися депутати міської ради Олександр Шамардін та Тетяна Волкожа, районних рад, голови квартальних комітетів та завідувачі будинками мікрорайонів Кущівка, Катранівка, Велика Балка та Завадівка.

Олександр Шамардін наголосив, що подібні зустрічі особливо приємно проводити для ветеранів, щоб вони могли відпочити від домашніх клопотів та різних проблем. Він побажав усім найголовнішого – здоров’я та життєвих сил, а ще довголіття.

Усі новини