У новобудові по вулиці Жадова святкуватимуть новосілля 39 родин кропивничан, що перебувають у черзі на квартиру

Четвер, 23 травня 2019 15:11

У міській раді Кропивницького триває засідання громадської комісії з житлових питань. Члени комісії під головуванням керуючого справами  виконавчого комітету міськради Альвіни Бондаренко спілкуються з кропивничанами, які перебувають у квартирній черзі і претендують на отримання власного житла у новозбудованій багатоповерхівці по вулиці Жадова.

- Будинок по вулиці Жадова – перше за багато років житло, зведене за кошти міського бюджету у Кропивницькому, - відзначила Альвіна Бондаренко. – Люди стоять у черзі на покращення житлових умов по сорок років, відповідно у багатьох вже змінилися склад і умови проживання сім’ї. Наше завдання – перевірити належність оформлення усіх документів, щоб процедура отримання ордерів відбувалася законно і зрозуміло для громадян.

У зведеній багатоповерхівці святкуватимуть входини 39 родин кропивничан, які стоять у квартирних чергах, як міської ради, так і підприємств, установ та організацій міста. Сім квартир отримають молоді працівники сфери охорони здоров’я – як стимул залишатися і працювати в медичних закладах Кропивницького. Планується, що впродовж 10 років отримані ними квартири матимуть статус службових.

Усі новини