У музичній школі №2 імені Юлія Мейтуса побажали щасливої долі випускникам 2023 року

Понеділок, 29 травня 2023 17:08

У музичних школах Кропивницького розпочалися щемні урочисті моменти прощання з випускниками, які  подолали початковий етап на довгому, складному, але надзвичайно  цікавому шляху  у світ мистецтва.

Вручення свідоцтв про отримання початкової музичної освіти та заслужених відзнак за творчі успіхи в музичній школі №2 імені Юлія Мейтуса стало 49 церемонією в її історії і відбулося у п’ятницю, 26 травня.

З вітальним словом до 31 випускника, їхніх батьків та викладачів школи звернулася  її директор Олена Надутенко. Вона подякувала усім учасникам навчального процесу за старання та наполегливість у досягненні мети та побажала юним музикантам успішно реалізувати отриманні знання у майбутньому.

Цьогоріч 11 учнів завершили навчання по класу фортепіано, 7 випускників – зі струнно-смичкового,  6 - вокально-хорового відділів, 5 - із відділу духових та ударних інструментів та 2 випускники з відділу народних інструментів.

На відмінно закінчили школу та отримали похвальні листи: Беспала Поліна, Коваленко Софія, Степаненко Яніна, Соболєва Поліна, Пустоварова Софія, Трегубенко Ірина.

Грамотами за активну концертну діяльність нагороджені: Беспала Поліна, Коваленко Софія, Мазуренко Марія, Демеденко Михайло, Троян Арсеній, Якуніна Світлана, Таратика Єгор, Степаненко Яніна, Трегубенко Ірина, Довгаленко Софія, Круглова Марія.

У свою чергу, гарні слова подяки викладачам та концертмейстерам прозвучали цього дня  від Яніни Степаненко, а випускники подарували батькам і гостям урочистого зібрання прекрасний концерт. 

Усі новини