У міській раді Кропивницького з Міжнародним жіночим днем привітали дружин та мам загиблих Героїв АТО та ООС

П'ятниця, 6 березня 2020 11:40

Сьогодні, 06 березня, міський голова Кропивницького Андрій Райкович разом із секретарем міської ради Андрієм Табаловим привітали дружин загиблих учасників АТО з Міжнародним жіночим святом.

З нагоди свята 71 кропивничанка, що втратили на російсько-українській війні  чоловіка чи сина,  отримала святкові букети та подарункові сертифікати на 700 гривень.

Завжди в такі дні кожна жінка мріє почути добрі слова. Відчути, що її люблять, шанують, що вона найкраща на землі, - вітаючи, зазначив Андрій Райкович. - Ви насправді милі, щиросердні. І мужні жінки. Ми знаємо, що вам нелегко, що поряд з вами, на жаль, немає тих, хто сказав би вам найкращі слова.Тому сьогодні слова глибокої поваги і вдячності кажу вам я. Ми вітаємо вас зі святом весни і зичимо міцного здоров’я, достатку і тепла. Нехай щасливими ростуть ваші діти і онуки, нехай ніколи не буде більше смутку у ваших душах. Знайте: ми завжди готові допомогти, вислухати, сказати добре слово.

Долучився до привітань і  Андрій Табалов:

-  Дорогі жінки, вітаю зі світлим святом, хочу побажати щоб в вашому житті не було негараздів і побільше щастя. Щоб на ваших обличчях завжди були тільки посмішки. Щоб у ваших родинах був позитив. Всього найкращого від імені всього депутатського корпусу, і нехай вас Бог береже.

Олена Степанок, голова громадської організації «Єдина родина Кропивчниччини» вручила дітям загиблих учасників АТО пам’ятний іменний кулон «Батьківське серце». Їх отримали донька Миколи Метлінського - Ярослава, доньки Юрія Олефіренка - Ольга та Олеся, донька Андрія Степаненка - Яна Степаненко, донька Віталія Лашкула – Вікторія, донька Євгена Тельнова Вікторія.

Пам’ять – це те, що нас тримає на плаву, - зізналася Олена Степанок. – Людина живе, поки її пам’ятають. А ми – пам’ятаємо. І будемо пам’ятати імена усіх, хто віддав життя для захисту рідної країни.

Усі новини