У міській раді Кропивницького вітали з професійним святом соціальних працівників

Середа, 28 жовтня 2020 14:32

У переліку знаменних дат та професійних свят України є особливе свято, що уособлює державну та людську турботу, добро й милосердя. Це – День працівника соціальної сфери.

Сьогодні, 28 жовтня, напередодні професійного свята у міській раді Кропивницького привітали і вручили відзнаки кращим працівникам соціальної сфери.

- Від імені міського голови та всього депутатського корпусу вітаю усіх, хто не лише за обов’язками служби, а й за велінням свого серця віддано й щиро працює у соціальній сфері. І в свята, і в трудові будні ми пишаємося вами, - зазначив у вітальному слові заступник міського голови Олександр Мосін. - Нехай людська вдячність зігріває вас, визнання надихає, а благополуччя в родинах дарує радість і впевненість, додає енергії та наснаги для нових добрих справ! Зі святом вас!

Олександр Мосін разом із головою Подільської районної ради Русланом Фросіняком виконали почесну місію і за доброю традицією вручили заслужені нагороди:

Подяка Кіровоградської обласної ради оголошена соціальному робітнику відділення соціальної допомоги вдома Ірині Марченко;

Подяка Кіровоградської обласної державної адміністрації оголошена завідувачу відділення соціальної допомоги вдома Вікторії Дігтяр;

Грамотою міської ради та виконавчого комітету міста Кропивницького нагороджена Людмила Берладіна - соціальний робітник відділення соціальної допомоги вдома;

Подяка міської ради та виконавчого комітету міста Кропивницького оголошена:

Ірині Урсол - соціальному робітнику відділення денного перебування;

Валентині Максименко - соціальному робітнику відділення соціальної допомоги вдома;

Грамотою виконавчого комітету Подільської районної у місті Кропивницькому ради нагороджені:

Ольга Вареник - соціальний робітник відділення соціальної допомоги вдома;

Людмила Чудна - соціальний робітник відділення соціальної допомоги вдома

Подяка виконавчого комітету Подільської районної у місті Кропивницькому ради оголошена Валентині Михнюк - соціальному робітнику відділення соціальної допомоги вдома.

Усі новини