У міській раді Кропивницького вітали майстрів пера з професійним святом – Днем журналіста

Вівторок, 5 червня 2018 13:35

Сьогоднi, 5 червня, у міській раді Кропивницького урочисто відзначили працівників місцевих медіа з нагоди Дня  журналіста.

Міський голова Андрій Райкович та секретар міської ради Андрій Табалов привітали кропивницьких майстрів  пера з їх  професійним святом та побажали їм здоров’я, нових творчих злетів, гострого пера, людського щастя та любові і вдячності від глядачів, читачів і слухачів.

Андрій Райкович і Андрій Табалов виконали також почесну місію і вручили кращим журналістам обласного центру відзнаки міської ради та її виконавчого комітету.

Вiдзнакою «За заслуги» II ступеня нагороджений ветеран кропивницької журналістики, Заслужений журналiст України, члена Нацiональної спiлки краєзнавцiв Юрiй Матiвос.

Цьогоріч міська рада започаткувала міську журналістську премію імені  Вiталiя Ципiна, яка сприятиме популяризації високих стандартів у журналістиці, буде потужним  стимулом для майстрів пера писати більше і професійніше про рідне місто, його історію, економіку, культуру, популяризувати Кропивницький на теренах України і за її межами. Першим лауреатом міської премії імені Віталія Ципіна став  кореспондент газети «21-й канал» Володимир Полiщук.

Подяки від міської ради та виконавчого комітету за особистий внесок у розвиток інформаційного простору Кропивницького, високий професіоналізм і сумлінну працю отримали: журналiст iнформацiйного iнтернет-порталу «Перша електронна газета» Дмитро Васильєв,  коресондент вiсника мiської ради Кропивницького «Вечiрня газета» Юрiй Лiсниченко та кореспондент ПАТ «Нацiональна суспiльна телерадiокомпанiя України» «Кiровоградська регiональна редакцiя» Iнна Примак.

Усі новини