У міській раді Кропивницького вітали кращих автомобілістів та дорожників міста

П'ятниця, 26 жовтня 2018 19:19

Сьогодні, 26 жовтня, у міській раді Кропивницького відбулися урочистості з нагоди Дня автомобіліста і дорожника. Кращих працівників автомобільного транспорту і дорожного господарства міста з їх професійним святом вітали міський голова Андрій Райкович, секретар міської ради Андрій Табалов, заступник міського голови Олександр Мосін та виконуючий обов’язки заступника міського голови Віктор Кухаренко.

- Напередодні професійного свята хочу подякувати за сумлінну працю водійським колективам всіх наших комунальних підприємств. Я знаю, як нелегко зараз знайти кваліфікованих водіїв, та втримати досвідчених. Тому всім вам - велика подяка за нелегку роботу, - відзначив у своєму вітальному слові очільник міста. - Як міський голова, вважаю і роблю усе можливе і неможливе, щоб Кропивницький з кожним роком набував яскравих ознак обласного центру. Щоб у місті курсував габаритний, екологічно чистий громадський транспорт: новий, комфортний та сучасний. Щоб будувалися і капітально ремонтувалися дороги. Щоб місто, нарешті, отримало не просто вуличне сполучення, а сучасне розумне з'єднання транспортними колами, без тупиків. Щоб люди спокійно, і, головне, швидко могли діставатися громадським транспортом із віддалених мікрорайонів у центр і до соціально важливих об'єктів. Ви теж є учасниками наших стратегічних проектів. Будьте здорові, нехай все буде добре у ваших родинах. Миру всім і добра.

Після теплих слів привітань Андрій Райкович та Андрій Табалов виконали почесну місію і нагородили кращих працівників галузі відзнаками міської ради та її виконавчого комітету.

За значний особистий внесок у розвиток сфери пасажирського транспорту, житлово-комунальної галузі міста, професійну майстерність, сумлінну працю та з нагоди Дня автомобіліста і дорожника Почесною грамотою міської ради та виконавчого комітету міста Кропивницького нагороджено:

  • дорожнього робітника 4-го розряду комунального підприємства “Універсал 2005” Віталія Воленка;
  • тракториста 5-го розряду комунального підприємства “Універсал 2005” Миколу Головатого;
  • колектив комунального підприємства “Електротранс”.

А наручний годинник від міського голови отримала єдина жінка-водій маршрутного таксі у місті, яка працює у приватному підприємстві “УкрАвтоІнвест”, Ольга Гуцул.

З нагоди професійного свята для учасників урочистостей лунали музичні вітання від вихованців дошкільного навчального закладу № 60 «Ягідка», хореографічних колективів “Світанок” та “Анюта” і міського професійного духового оркестра на чолі із солістами Олександром та Анастасією Безай.

Усі новини