У міській раді Кропивницького відзначили лауреатів ІІ туру фестивалю “Весняні мрії”

Четвер, 1 березня 2018 15:37

Сьогодні, 1 березня, відбувся ІІ тур Відкритого міського фестивалю творчості дітей та молоді з інвалідністю “Весняні мрії” у номінації «Художня творчість».

Фестиваль «Весняні мрії» проводиться Кіровоградським обласним осередком Всеукраїнської громадської організації «Народна академія творчості інвалідів», Кіровоградським обласним центром дитячої та юнацької творчості та Кіровоградською обласною організацією інвалідів Всеукраїнської організації інвалідів «Союз організацій інвалідів України» за підтримки Управління молоді та спорту Міської ради міста Кропивницького.

Привітати учасників ІІ туру фестивалю завітала на виставку заступник міського голови Наталія Дзюба.

- Сьогодні ми з вами стали свідками того, які талановиті наші діти, які прекрасні твори мистецтва вони створюють власними руками, - Наталія Дзюба. - Дозвольте сьогодні мені від імені міського голови та всього депутатського корпусу привітати усіх учасників цього весняного свята і побажати вам творчих успіхів, здоров’я та божого благословіння вашим сім’ям.

У номінації “Художня творчість” були представлені роботи 37 учасників у різних стилях: графіка, живопис, хенд-мейд. Всі діти отримали дипломи лауреатів та подарунки.

Усі новини

Писанка – символ життя
П'ятниця, 3 травня 2024 14:28