У міській раді Кропивницького відбулися урочистості з нагоди Дня місцевого самоврядування

Четвер, 5 грудня 2019 17:58

Сьогодні, 05 грудня, у міській раді Кропивницького відбулися урочистості з нагоди прийдешнього свята - Дня місцевого самоврядування в Україні.

День місцевого самоврядування стоїть в одному ряду з надзвичайно важливими для нашого народу датами, пов’язаними із здобуттям Україною незалежності і розбудовою власної державності та демократії. Це свято стосується не лише працівників виконавчих органів, а й кожного кропивничанина, адже лише спільними зусиллями  вдається розбудовувати Кропивницький, робити його ошатним і комфортним для мешканців.

Перші вітання, з нагоди свята депутати місцевих рад та працівники виконавчих органів  отримали від міського голови Андрія Райковича.

- Я прийшов у міську раду чотири роки тому. Увесь цей час я працював і вчився разом з вами, - зазначив міський голова. – Я дякую за те, що разом ми робимо велику справу. Лише вчора ми підсумовували, що було зроблено в місті за останні роки. Все виконане – наша спільна робота. Головне, що ми змогли вибудувати команду однодумців, які здатні ефективно працювати і керувати складними процесами у всіх сферах життєдіяльності територіальної громади. Я бажаю вам наснаги і поваги від людей!

Незмінною традицією в цей святковий день залишається вшановувати сумлінну і нелегку роботу працівників органів місцевого самоврядування.

У цей святковий день відзнакою міської ради та виконавчого комітету міста Кропивницького „За заслуги” І ступеня нагороджено Андрія Паливоду, заступника міського голови.

Іменні годинники від Андрія Райковича отримали Альвіна Бондаренко, керуюча справами виконавчого комітету міської ради, Наталія Гайдамака, головний спеціаліст управління охорони здоров’я та Світлана Сорока, головний спеціаліст відділу бухгалтерського обліку міської ради.

Почесною грамотою Кіровоградської обласної ради нагородили Юлію Вовк, начальника управління соціальної підтримки населення міської ради.

Грамоту Кіровоградської обласної ради отримали начальник відділу зведення бюджету і фінансів соціально – культурної сфери фінансового управління Наталія Ковальова та головний спеціаліст відділу ведення обліку  житла міської ради Ірина Паламарчук.

Міський голова вручив також Почесні грамоти, Грамоти та Подяки міської ради та виконавчого комітету.

 

Усі новини