У міській раді Кропивницького підбили підсумки роботи підрядних організацій та підприємств за 2017 рік

Четвер, 1 лютого 2018 18:42

Сьогодні, 1 лютого, у міській раді Кропивницького відбулась нарада заступника міського Олександра Мосіна з керівниками підрядних підприємств і організацій, проектних установ та інженерами з технічного нагляду.

Під час зустрічі був проведений аналіз роботи з капітального, поточного ремонту дорожнього, тротуарного покриття, внутрішньоквартальних проїздів та прибудинкової території, ремонту покрівель багатоквартирних житлових будинків за 2017 рік, а також перспективи роботи у 2018 році.

Звертаючись до керівників підрядних підприємств, Олександр Мосін акцентував увагу на забезпеченні якості проведення робіт.

-           Щодо якості проведення капітальних та поточних ремонтів доріг, тротуарів, прибудинкової території, покрівель та інженерних комунікацій, цьому питанню особливу увагу мають приділити ті підрядні підприємства, які відповідно до договорів здійснюють фаховий контроль за якістю та обсягами виконаних робіт, - наголосив профільний заступник міського голови. - Виконання усіх будівельних робіт повинно здійснюватись із дотриманням вимог законодавства, будівельних норм, стандартів і правил. Використовуйте тільки сертифіковані матеріали. Пам’ятайте, що всі ми спільно працюємо на благо територіальної громади нашого міста.

Також під час наради обговорювались питання своєчасного вивезення будівельного сміття, недопущення його складання на горищах та технічних поверхах. Під час виконання ремонтних робіт, робітники мають звертати увагу на стан воронок внутрішнього водостоку, а в разі його засмічення виконувати очищення.

Крім того Олександр Мосін звернув увагу підрядників на те, що при виконанні робіт з ремонту покрівель житлових будинків, необхідно забезпечувати захист верхніх квартир від підтоплення під час опадів після розбирання. У разі підтоплення квартири під час проведення ремонту, підрядна організація має відшкодувати збитки власнику такої квартири.

По завершенні наради керівникам проектних організацій, підрядних підприємств, фахівцям з технічного та авторського нагляду, власникам інженерних комунікацій було дане доручення усі розглянуті питання взяти під особистий контроль.

Усі новини