У міській раді Кропивницького готуються до бюджетної сесії

Понеділок, 19 листопада 2018 12:33

У міській раді Кропивницького готуються до проведення бюджетної сесії. Про це сьогодні, 19 листопада, під час засідання апаратної наради повідомив міський голова Андрій Райкович.

Минулого тижня Кабінет Міністрів України вже підготував проект Державного бюджету наступного року для другого читання в Парламенті. Робота зі складання міського бюджету триває і в Кропивницькому. На засіданнях робочої групи, під час персональних спілкувань з керівниками виконавчих органів вже практично вибудуваний кістяк головного фінансового документу міста за ключовими напрямками його розвитку і ті визначено стратегії, відповідно до яких Кропивницький житиме впродовж наступного року.

Нам необхідно провести “земельне” сесійне засідання і зробити це ближчим часом і закрити сесію тринадцяту . – зауважив Андрій Райкович - А потім, ретельно підготуватись до “бюджетної» сесії.  Звертаюся до секретаря міської ради Андрія Табалова: прошу активізувати спільну роботу депутатських комісій щодо співпраці з керівниками виконавчих органів, з кураторами галузей, щоб ми вийшли на узгоджений, професійно прорахований фінансовий документ.

У свою чергу, секретар міської ради Андрій Табалов зауважив, що земельні сесії в Кропивницькому намагатимуться проводити частіше.

Згідно з чинним  законодавством України ми повинні проводити такі сесії щонайменше раз на місяць, бо люди найбільше звертаються до міської ради саме із земельних питань, – зауважив Андрій Табалов. – Тому будемо спілкуватись з депутатами і активізувати роботу, щоб земельні сесії у нас були регулярними та ефективними.

Усі новини