У Кропивницькому з’являться стильні тумби для афіш музично-драматичного театру ім. М.Л. Кропивницького

Четвер, 30 листопада 2017 15:09

У міській раді Кропивницького відбулося чергове засідання комісії з координації заходів щодо впорядкування розміщення зовнішньої реклами на території міста під головуванням заступника міського голови Олександра Грабенка.

Порядок денний комісії складався із 16 питань, 13 з яких стосувалися розміщення на території місту рекламних щитів для афіш академічного обласного українського  музично-драматичного театру ім. М.Л. Кропивницького.

Члени комісії висловили незадоволення  виглядом та станом, у якому на теперішній час перебувають  рекламні конструкції театру. Крім того, комісія запропонувала змінити непривабливі старі щити на традиційні стильні театральні тумби під афіші. У свою чергу, представник театру пояснив на критику, що театр не має достатнього фінансування, аби оновити місця для реклами.

- Візьміть ініціативу у свої руки, зверніться до облдержадміністрації, щоб вони на наступний рік передбачили у бюджеті кошти на виготовлення тумб для афіш театру, - запропонував Олександр Грабенко. - Крім того, рекламні агентства вже розробили можливі варіанти таких тумб: і великі, і маленькі, і з підсвіткою, і без. Тож давайте спільними зусиллями знайдемо найоптимальніше рішення

Також голова комісії запропонував адміністрації театру обдумати таку пропозицію та взяти участь у наступному засіданні для обговорення можливих варіантів конструкцій для афіш та оцінки їх орієнтовної вартості.

Члени комісії одноголосно вирішили питання розміщення рекламних конструкцій для афіш театру ім. М.Л. Кропивницького відправити на доопрацювання.

Усі новини