У Кропивницькому за вивезення побутових відходів платитимуть окремо

Вівторок, 13 листопада 2018 16:45

Таке рішення, сьогодні, 13 листопада, погодив виконавчий комітет міської ради Кропивницького. Відповідно нього зі структури тарифів на надання послуг з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій буде виведено послугу з вивезення побутових відходів у термін до 30 червня 2019 року.

Відповідно до рішення суб’єктам господарювання, які є виконавцями послуг з вивезення побутових відходів, необхідно укласти зі споживачами договори про надання послуг. Договір укладатиметься з власником квартири на кількість зареєстрованих у ній осіб або колективно з усіма мешканцями будинку після відповідних зборів. Тариф на вивезення сміття для багатоквартирних будинків становитиме 11 грн. 37 коп. з однієї особи на місяць.

За інформацією керівника ТОВ “Екостайл” Тетяни Мартовіцької щомісяця підприємство надаватиме своїм абонентам окремі квитанції для оплати послуг.

У свою чергу комунальні підприємства ЖЕО №1, ЖЕО №2, ЖЕО №3, ЖЕО №4 та ЖЕК №9 протягом місяця повинні провести роз’яснювальну роботу серед співвласників багатоквартирних будинків щодо ініціювання визначення управителів у порядку, встановленому чинним законодавством України.

Усі новини