У Кропивницькому ярмаркували

Субота, 31 березня 2018 18:05

Сьогодні, 31 березня у Кропивницькому ярмаркували. На святковій Великодній торгівлі, що вирувала на площі Богдана Хмельницького, свою продукцію пропонували аграрні підприємства з 19 районів області.

Кропивничани та гості міста мали чудову нагоду придбати для святкового столу та Великоднього кошика якісні продукти за цінами виробника: олію, овочі та фрукти, м'ясо, рибу, молочну продукцію, крупи, цукор, мед, хлібобулочні вироби, сувеніри та смаколики.

Поярмаркувати на торгову площу завітали і представники міської та обласної влади. Заступник голови ОДА Сергій Коваленко та заступник міського голови Олександр Мосін особисто пробували на смак смачну продукцію, а дещо і прикупили.

- Сьогодні на площі Богдана Хмельницького панує святковий настрій: задоволені і продавці, які доклали немало зусиль, щоб виростити якісну продукцію, задоволені і містяни, які мають можливість придбати продукти до столу з мінімальною торгівельною надбавкою, - відзначив Олександр Мосін. – Про те, що ярмарок користується у кропивничан популярністю свідчать черги у багатьох місцях торгівлі – це значить, що і ціна і якість товару людей влаштовує. Приємно, що на ярмарку широко представлені і підприємства обласного центру. Понад 80 торгівельних точок сьогодні зайняли саме переробні і торгові підприємства Кропивницького.

Усі новини