У Кропивницькому власників і орендарів земельних ділянок закликають дотримуватися правил благоустрою

Четвер, 9 червня 2022 11:39

Інспекція з благоустрою Кропивницької міської ради закликає  власників та орендарів земельних ділянок неухильно дотримуватися затверджених правил благоустрою на території обласного центру.

- Всі власники і орендарі  зобов'язані утримувати свої земельні ділянки та прилеглі до них території в належному санітарному стані, а саме: регулярно прибирати сміття та своєчасно косити траву. - наголосив  начальник інспекції Олександр Брюховцький. -  У разі, якщо профілактичні бесіди не матимуть бажаного результату, а Правила благоустрою території міста Кропивницького ігноруватимуться, працівники інспекції, в межах своїх повноважень,  складатимуть протоколи про адміністративні правопорушення. У такому випадку на порушників очікують штрафи від 340 до 1700 гривень та висвітлення прізвищ у ЗМІ.

У той же час, Кропивницька міська рада звертає увагу власників і орендарів земельних ділянок на можливість добровільного повернення території до комунальної власності, у зв’язку з неможливістю використовувати її за призначенням.

Усі новини