У Кропивницькому військовозобов'язані можуть оновити свої дані через ЦНАП «Прозорий офіс»

Вівторок, 21 травня 2024 13:06

Від 18 травня в Україні вступив в дію закон про мобілізацію, згідно з нормами якого військовозобов'язані громадяни мають оновити свої дані. Зробити це можна в місцевому Територіальному центрі комплектування, через мобільний додаток «Резерв+» або ж у Центрі надання адміністративних послуг «Прозорий офіс».  

Про це повідомив директор департаменту надання адміністративних послуг Кропивницької міської ради Олександр Нікітенко під час апаратної наради сьогодні, 21 травня.

- Для того, щоб оновити свої дані через «Прозорий офіс» Кропивницького необхідно особисто прийти у центр надання адміністративних послуг, відзначив Олександр Нікітенко. - При собі потрібно мати паспорт та ідентифікаційний код. Центр прийматиме усіх військовозобов'язаних, це важливо!

Документи подаються адміністраторам, які працюють у синьому секторі Центру (122, 123 кабінети). Працівники ТЦК не прийматимуть у ЦНАПі.

Обов'язково необхідно взяти талон електронної системи керування чергою. У нагоді стануть адміністратори головної рецепції.

Адміністратор у електронній системі заповнить заяву, у якій, зі слів військовозобов'язаного, вкаже  наступні дані:

  • прізвище, ім'я, по батькові;
  • дата народження;
  • фактичне місце проживання (у разі, якщо не збігається із місцем реєстрації, то вказується саме та адреса, де фактично проживає заявник, а не та, де він зареєстрований);
  • номер телефону;
  • адресу електронної пошти (за наявності).

Після заповнення заяви, адміністратор роздруковує її, заявник перевіряє правильність внесення даних і посвідчує власним підписом. Адміністратор формує витяг заяви із електронної системи і видає його заявнику. У витязі відображається вінкод військовозобов’язаного.

- Звертаємо увагу, що у «Прозорому офісі» ні повісток, ні направлень на ВЛК віськовозобов’язаним не видається, - наголосив Олександр Нікітенко. - Засобами телекомунікаційного зв'язку дані про військовозобов'язаних громадян передаються до держаного реєстру «Оберіг».

Нагадуємо, що ЦНАП «Прозорий офіс» працює за таким графіком:

понеділок - четвер із 08:00 до 17:00 год.

п'ятниця – із 08.00 до 16:00 год.

На період «повітряної тривоги» ЦНАП призупиняє прийом відвідувачів. Робота відновлюється після сигналу «відбій повітряної тривоги». Під час тривоги електронна система керування чергою блокується. При цьому, порядкові номера талонів дійсні протягом одною робочого дня (за умови, що заявник не пропустив власну чергу).

Адреса ЦНАП «Прозорий офіс»: вул. Архітектора Паученка, 41/26 (навпроти обласного краєзнавчого музею).

Усі новини

Сарана — реальна небезпека
Середа, 17 липня 2024 16:17