У Кропивницькому відзначили Міжнародний день миру

Середа, 21 вересня 2022 17:00
 

Різноманітні заходи до Міжнародного дня миру відбулися у бібліотеці Чижевського у Кропивницькому сьогодні, 21 вересня.

У книгозбірні на відвідувачів чекала велика яскрава експозиція світлин та малюнків із фондів бібліотеки, присвячених темі миру. Про історію українського народу, його традиції та воєнне сьогодення розповідала книжкова виставка "Миру в Україні – бути!".

Відвідувачі бібліотеки взяли участь у майстер-класі з виготовлення з бісеру янголят, які огортатимуть теплом серця наших захисників на передовій.

Особливу програму бібліотекарі підготували для своїх маленьких друзів -  дівчаток та хлопчиків з дитсадка "Краплинка". Щасливі люди живуть у мирі. Щоб бути щасливим, потрібно бути здоровим, щоб бути здоровим, потрібно правильно харчуватись!  Тож у відділі з питань охорони здоров’я малеча знайомилася з секретами правильного харчування. А разом із бібліотекарями відділу абонемента діти виготовляли символи миру – голубів. Разом із ними вони фотографувалися на різних локаціях та в чудовій фотозоні з повітряною інсталяцією.

Заходи до Дня миру не обмежилися стінами бібліотеки. Під час вуличної акції "Я обираю мир" кропивничани та гості міста на паперових голубах писали побажання та слова вдячності нашим захисникам, знайомились з літературою, присвяченою Україні та її взаємовідносинам зі світом.

Відзначення Міжнародного дня миру організували в рамках проєкту "Мир у Цифровий Час", який виконується у співпраці з ГО "Фундація прав людини/Human Rights Foundation Ukraine" за підтримки Інституту зовнішніх культурних зв’язків (IFA) коштами Міністерства закордонних справ Федеративної Республіки Німеччини.

Усі новини