У Кропивницькому відзначили кращих науковців міста та області

П'ятниця, 17 травня 2019 15:02

Сьогодні, 17 травня, з нагоди відзначення в Україні Дня науки в актовій залі Центральноукраїнського державного педагогічного університету ім. В. Винниченка відбулося нагородження кращих науковців міста та області. Привітати діячів науки та вручити заслужені нагороди на урочистості завітали керівники області та міста.

- Наука безсила без вчених, саме вони створюють майбутнє, - наголосив у вітальному слові секретар міської ради Андрій Табалов. - Завдяки їхній наполегливій праці ми маємо сучасні наукові школи та високотехнологічні розробки. Переконаний, що і корифеї науки, і їх молоді талановиті послідовники й надалі докладатимуть зусиль для розвитку науково-технічного потенціалу нашого краю, збагачуватимуть скарбницю українських та світових досягнень.

Очільник депутатського корпусу виконав почесну місію і вручив за вагомий особистий внесок у розвиток освіти і науки, підготовку висококваліфікованих фахівців для регіону, плідну науково-педагогічну діяльність, високий професіоналізм, багаторічну сумлінну працю та з нагоди Дня науки відзнаку міської ради та виконавчого комітету міста Кропивницького “За заслуги” ІІ ступеня проректору з наукової роботи ЦДПУ ім. В. Винниченка, доктору філологічних наук, професору Сергію Михиді.

Гарний настрій гостям свята створювали вокальні та хореографічні виступи студентів педагогічного університету.

 

Усі новини