У Кропивницькому відкрилася резиденція Святого Миколая

Четвер, 15 грудня 2022 16:52

Резиденція Святого Миколая розпочала свою роботу сьогодні, 15 грудня, у середмісті Кропивницького, в приміщенні Туристично-інформаційного центру.

По обіді перед ТІЦом вишикувалась справжня черга дітлахів із дорослими — всі скучили за приємними емоціями, а Різдвяно-Новорічні свята завжди дарують таке потрібне відчуття казки.

- В кінці цього надскладного року ми всі без винятку сподіваємося на Мир та Перемогу. А ще як ніколи раніше віримо в дива. А коли в них іще вірити, як не перед Новим роком?! Найбільше хочеться порадувати наймолодших і довести, що ніякий ворог не здатен забрати у дітей передчуття казки, - наголошує Світлана Царан, завідувачка сектору туризму профільного управління міської ради, яка курує роботу ТІЦ.

Маленькі гості матимуть можливість поспілкуватися та зробити фото із господарем резиденції, і неодмінно отримають подарунки від нього — солодощі та книжечку “Гайда до Кропивницького”. До слова, ця книжечка знайомить маленьких читачів в інтерактивній формі із нашим містом, а завершували над нею роботу у харківському видавництві вже під обстрілами і навіть попри пошкодження власного логістичного центру змогли доставити у Кропивницький.

Обмежень за віком для діток немає, головне мати гарний настрій і бажання поділитися із Миколаєм новорічною історією, віршиком, своїми творчими доробками чи виступами.

І хоч сьогодні був лише перший день роботи резиденції дітки прийшли уже підготовлені, окрім віршів, пісень та колядок, дарували св. Миколаю свої поробки, і навіть грали на музичних інструментах.

Окрім цього, у резиденції Святого Миколая працює святкова пошта - маленькі патріоти можуть залишати в поштовій скриньці свої листи і малюнки нашим захисникам, волонтери їх неодмінно доставлять адресатам.

Святий Миколай чекатиме на діток 15, 16 та 19 грудня з 14.00 до 17.00; а у вихідні 17 та 18 грудня з 11.00 до 16.00 у приміщенні туристично-інформаційного центру за адресою: вулиця Гоголя 91/46 (навпроти Головпоштампу).

Уточнити деталі можна за посиланням  https://www.instagram.com/kroptravel/

Усі новини