У Кропивницькому віддали останню земну шану захиснику-Герою

Четвер, 11 квітня 2024 14:01

Український народ переживає найтрагічніші сторінки своєї історії, платить за незалежність кров’ю кращих своїх синів і доньок. 

Ціною власного життя вони виборюють цілісність і незалежність України. Сьогодні, 11 квітня, Кропивницький знову у жалобі — на Далекосхідному кладовищі містяни попрощалися з сержантом Олександром Стеценком.

Олександр Стеценко народився 28 травня 1984 року в селі Рівному Новоукраїнського району Кіровоградської області. Навчався в Рівнянській загальноосвітній школі №2.

Пройшов військову строкову службу у місті Павлоград Дніпропетровської області, потім – служив за контрактом у лавах Збройних Сил України.

Після служби Олександр Стеценко довгий час працював водієм-далекобійником зерновоза.

З початку повномасштабного вторгнення росії на територію України без вагань добровільно став на захист батьківщини у складі військової частини А4472. Служив на посаді водія протитанкового взводу роти вогневої підтримки.

Сержант Олександр Стеценко загинув 22 березня 2022 року поблизу населеного пункту Рубіжне Луганської області під час виконання бойових завдань із забезпечення заходів національної безпеки і оборони України, відсічі і стримуванні збройної агресії російської федерації.

Олександр Стеценко назавжди залишиться у пам’яті своїх рідних, друзів, знайомих доброзичливою, працьовитою, чесною та щирою людиною. Він був надійним другом, турботливим, люблячим сином, чоловіком, батьком та братом.

Без рідної людини залишились батько, двоє синів, донька, дружина, сестри та брат захисника.

Схилимо голови і вшануймо пам'ять наших героїв-захисників хвилиною мовчання. Слава їм! Вічна і світла пам'ять!

Панахиду за загиблими відслужив архиєпископ Кропивницький і Голованівський Православної церкви України Марк.

Усі новини

Писанка – символ життя
П'ятниця, 3 травня 2024 14:28