У Кропивницькому відбувся Різдвяний ярмарок

П'ятниця, 22 грудня 2023 16:11

Подарунки і смаколики до Різдвяноого столу можна було придбати сьогодні на ярмарку, що відбувся у середмісті Кропивницького сьогодні, 22 грудня.

Майже пів сотні яток пропонували кропивничанам і гостям міста різдвяні калачі і випічку, м’ясні вироби і ковбаси, свіжу і морожену рибу, овочі і фрукти, солодощі, подарунки і сувеніри. Місцеві товаровиробники представили кращу продукцію, аби містяни могли порадувати своїх рідних смачними стравами і гарними подарунками.

- Із задоволенням купила на ярмарку свіжої риби, до речі, дешевше, ніж на міському ринку. Дуже добре, що для жителів міста організовують такі ярмарки, де в одному місці можна купити все необхідне на Різдво і Новий рік, - ділиться емоціями кропивничанка пані Тетяна. - А побажання одне — усім нам треба Перемога, щоб наші хлопці повернулися додому живими, цілими і здоровими, щоб різдвяні і новорічні свята відзначали діти у всіх містах України — і в Маріуполі, і в Харкові, і в Херсоні, і у звільнених Донецьку і Луганську. І щоб усі родини наших звільнених від окупантів міст мали те, що мали до війни — дім, благополуччя і щасливе життя.

Ярмарок вирував протягом дня. Тут всі охочі могли не тільки здійснити різдвяні закупи, а й сфотографуватися біля новорічних зон та живих зелених ялинок перед міською радою, які прикрасили іграшками та гірляндами до Різдвяних та Нового року.

Усі новини

Чисте місто — в чистий четвер
Середа, 1 травня 2024 17:01