У Кропивницькому відбувся черговий рейд з відстеження місць несанкціонованої торгівлі

Четвер, 19 липня 2018 18:40

19 липня муніципальним патрулем у складі спеціалістів управління торгівлі та побутового обслуговування населення департаменту з питань економічного розвитку, торгівлі та інвестицій, спеціалізованої інспекції, працівників поліції, міської дружини та представників засобів масової інформації проведено рейдове відстеження місць несанкціонованої торгівлі по вулиці Євгена Тельнова, біля автостанції №2.
В результаті проведення рейду спеціалістом спецінспекції було складено 3 протоколи за статтею 152 Кодексу України про адміністративні правопорушення (порушення правил благоустрою міста), працівниками поліції також складено 3 протоколи за статтею 160 Кодексу України про адміністративні правопорушення (торгівля з рук у невстановлених місцях). Несанкціонована торгівля на даному відрізку вулиці була призупинена. 
З громадянами, які здійснювали торгівлю у невстановлених місцях, проведена роз’яснювальна робота стосовно недопущення «стихійної» торгівлі продуктами харчування на тротуарах, газонах та біля житлових будинків.

Усі новини