У Кропивницькому відбувся баскетбольний турнір пам’яті тренера О. Рітора

Середа, 24 березня 2021 08:36

У Кропивницькому в спортивній залі комплексної дитячо-юнацької спортивної школи № 4 завершився турнір з баскетболу серед юнаків та дівчат 2009 р.н. і молодших, присвячений пам’яті тренера О.В. Рітора.

У змаганнях, організованих за співпраці управління молоді та спорту Кропивницької міської ради, міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» і обласного відділення Національного олімпійського комітету України, взяли участь 6 команд.

За підсумками турнірної таблиці золоті медалі виборола команда дівчат тренера-викладача Н.Г. Воротнюк-Музичук, ІІ місце посіла команда юнаків тренера-викладача Є.В. Іванова, ІІІ місце - команда юнаків тренера-викладача М.Т. Іванова, які тренуються на базі НВО № 19.

Гідну конкуренцію призерам турніру склали  вихованці тренера-викладача С.В. Козлова, які тренуються на базі Козацької гімназії та команди юнаків та дівчат тренера-викладача С.С. Головко, які проводять тренування на базі гімназії імені Олени Журливої.

Переможці й призери змагань нагороджені дипломами управління молоді та спорту Кропивницької міської ради, а всі учасники отримали сувеніри та призи від обласного відділення Національного олімпійського комітету України.

Усі новини