У Кропивницькому ЦПП вчилися реалізовувати бізнес-ідеї за підтримки грантів Іспанського Червоного Хреста

П'ятниця, 5 квітня 2024 20:11

У Кропивницькому Центрі підтримки підприємництва вчилися заповнювати грантову заявку проєкту Товариства Червоного Хреста України «Перезавантаження: розширення можливостей для працевлаштування».

За сприяння Іспанського Червоного Хреста протягом березня-жовтня 2024 року триватиме реалізація Програми грантової підтримки життєдіяльності домогосподарств. Програма буде втілюватися у життя в Кропивницькій територіальній громаді та Кропивницькому районі, Знам’янській міській громаді, Новгородській селищній громаді, Олександрійській міській громаді та в Олександрійському районі. Головна мета проєкту забезпечити реінтеграцію вразливих верств населення на ринку праці України.

На початку зустрічі регіональний координатор проєкту Роман Похилко мотивував учасників зустрічі долучитися до  конкурсу, адже це гарна можливість отримати до 100 тисяч гривень на реалізацію бізнес-ідеї.

Фахівчиня проєкту Наталія Коваленко, ознайомила підприємців з умовами участі в програмі надання мікрогранту:

  • участь можуть взяти внутрішньо переміщені особи (реєстрація з 24.02.2022р.), ветерани війни або члени сімей ветеранів, особи що втратили роботу та ін.;
  • основним отримувачем допомоги є працездатний член домогосподарства віком від 18 до 65 років;
  • особи, які отримували подібну підтримку від інших організацій будуть виключені зі списків.

До 15 квітня усі охочі мають подати анкети за адресою: м. Кропивницький, вул. Михайлівська 73, оф.1.

 До фінального списку учасників будуть включені лише ті заявники, які виконали умови участі і надали повний пакет підтверджуючих документів.

Також, учасники зустрічі зробили перші практичні кроки для заповнення анкети учасника мікрогранту та написання бізнес-плану.

Наталія Коваленко разом з підприємцями пропрацювали кожний етап заповнення плану використання коштів гранту на  прикладі відкриття майстерні-ательє.

Контактні номери:

м. Кропивницький

+380991721882 (з 10:00 до 16:00)

Колл-центр ТЧХУ 0 800 33 26 56

Перелік документів за посиланням: https://drive.google.com/drive/folders/1T13DQ0a3nAUebMhwK5OTzyu0lX2u3ccs

Усі новини

Писанка – символ життя
П'ятниця, 3 травня 2024 14:28