У Кропивницькому триває весняний місячник благоустрою

Четвер, 7 квітня 2022 16:28

Комунальні служби Кропивницького продовжують наводити лад на території міста. У середу, 06 квітня, працівники КП «УНІВЕРСАЛ 2005»   прибрали проїжджу частину по вулиці Шевченка. Спеціалізована техніка підприємства – трактори зі щітками, вичистили  вулиці Волкова та Пацаєва.

Разом з  тим було усунуто аварійну ямковість гарячим асфальтобетоном по вулиці Першій Виставковій та на проспекті Університетському.

Цього дня грейдери комунального підприємства працювали на вулицях  Чернишевського і Вознесенській та по провулках Семенівському,  Зарічному, Середньому й Акимівському.

Одночасно фахівці КП «Благоустрій» вивезли гілля з дерев, що обрізалися напередодні. Під  висадку квітів розпочали готувати клумбу на колі  101-го мікрорайону і паралельно зібрали випадкове сміття по вулиці Першій Виставковій.

Без прив'язок до пори року, на постійній основі прибирається випадкове сміття біля зупинок громадського транспорту, вичищаються урни, від побічного сміття комунальні служби  прибирають і центральну частину міста.

Усі новини