У Кропивницькому триває ремонт транспортних магістралей

Четвер, 9 листопада 2023 16:47

Погодні умови  ще дають можливість у Кропивницькому, попри дощі,  здійснювати ремонт транспортних магістралей міста. Тривають роботи з облаштування тротуарів, з’їздів з них і встановлення  бордюрних каменів по вулицях Академіка Тамма та Героїв України. Дорожники тут продовжують мостити тротуарну плитку.

Як повідомили в головному управлінні ЖКГ міської ради, поточний ремонт виконується також по вулицях Автолюбителів і Першій виставковій – це магістралі з інтенсивним рухом вантажного транспорту у Кропивницькому. По завершенню робіт підрядник перебазується на вулицю Преображенську.

До кінця тижня мають бути укладені угоди з підрядником на ремонт вулиці Євгена Тельнова – тендерні процедури тут на стадії завершення.

Ремонтні бригади КП «Універсал 2005» виконували дорожньо – ремонтні роботи у Кропивницькому тільки з використанням установки УЯР. Впродовж останнього тижня,  відповідно до затвердженого плану робіт, дорожня техніка КП «Універсал 2005»  ліквідовувала ямковість  на проїжджій частині Бобринецького шляху.

Значна увага в період листопаду і дощів приділялася очищено зливосточних  колодязів і лотків: перехрестя вулиць Велика Перспективна –Тараса Карпи, вулиця Юрія Коваленка. Заміна зливосточних решіток виконана по вулицях Велика Перспективна,   Квітнева, 12.

Прибирання сміття на зливосточних решітках здійснювалося по всьому місту.

Усі новини

28 червня – День Конституції України!
П'ятниця, 28 червня 2024 09:57