У Кропивницькому триває масове прибирання територій цвинтарів

Четвер, 8 квітня 2021 15:14

У Кропивницькому продовжуються роботи з прибирання та облаштування територій міських цвинтарів. Про це сьогодні, 08 квітня, повідомила т.в.о начальника головного управління житлово – комунального господарства міської ради Тетяна Савченко.  Вона особисто проінспектувала хід та якість прибирання на Далекосхідному кладовищі та цвинтарі старої Балашівки.

На місцях поховань якраз тривають активні роботи. Працівники КП «Ритуальні послуги» до Великодня прибирають доріжки, вивозять сміття, обрізають чагарники та повалені дерева. Загалом у місті функціонують 8 діючих кладовищ, і скрізь працюють комунальники. 

Також на могилах рідних та близьких починають наводити порядок містяни: вичищають їх від сміття, сухостою та непотребу. Все це Тетяна Савченко закликає не спалювати, а складати, щоб робітники кладовища все вивезли.

- Ми виконуємо доручення міського голови і плануємо до Великодня, до поминальних днів навести повний порядок на всіх цвинтарях міста, - прозвітувала Тетяна Савченко. – Буде чисто: приберемо доріжки, вивеземо сміття, обріжемо сухе гілля з дерев.

Усі новини