У Кропивницькому триває активна фаза підготовки до "AgroExpo - 2021"

П'ятниця, 9 липня 2021 16:11

Сьогодні, 09 липня, під головуванням заступника міського голови Михайла Бєжана відбулося засідання робочої групи з питань підготовки та проведення у Кропивницькому Міжнародної агропромислової виставки "AgroExpo". Участь в обговоренні взяли директор ТОВ "Украгроекспо" Ігор Глібко та керівники задіяних в підготовчому процесі виконавчих органів міської ради.

- Вже дев'ятий рік поспіль виставка проводиться саме тут, на території нашого міста. Цьогоріч вона відбуватиметься з 29 вересня по 02 жовтня. Хочу звернути увагу присутніх на те, що такі масштабні події потребують якісної підготовчої роботи. З цією метою розпорядженням міського голови від 14 червня 2021 року № 111 затверджено заходи з підготовки до проведення виставки, до реалізації яких залучено виконавчі органи міської ради, - відзначив Михайло Бєжан.

Згідно з поданими заявками, вже зарезервовано 87% зовнішньої виставкової площі та 81% павільйону і пропозиції продовжують надходити. У тому числі, від іноземних компаній. Очікуються гості з Польщі, Австрії та Білорусі.

- В рамках виставки традиційно планується провести “Покровський ярмарок”, фестиваль вуличної їжі «Єлисавет Смак Fest», виставку “AutoLand”, тест-драйви позашляховиків, польову демонстрацію сільгосптехніки тощо. Минулого року нас відвідало більше 42 тисяч містян і гостей Кропивницького, цьогоріч, за прогнозами, очікується не менше 50 тисяч відвідувачів, - повідомив директор ТОВ "Украгроекспо" Ігор Глібко.    

Усі новини