У Кропивницькому створена комісія з питань забезпечення своєчасності та повноти сплати податків і зборів

Вівторок, 24 вересня 2019 16:47

У міській раді Кропивницького буде працювати комісія з питань забезпечення своєчасності та повноти сплати податків і зборів. Відповідне рішення прийняв виконавчий комітет міської ради на своєму засіданні сьогодні, 24 вересня.

Як повідомила директор департаменту з питань економічного розвитку, торгівлі та інвестицій Маріанна Морква, рішення про створення такої комісії було прийняте на спільному засіданні постійних депутатських комісій міської ради з питань бюджету, податків, фінансів, планування та соціально-економічного розвитку і з питань архітектури, будівництва, реклами, регулювання земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища щодо ліквідації заборгованості по платі за землю до міського бюджету Кропивницькому.

До складу комісії будуть включені представник:

  • Кропивницького управління ГУ ДПС у Кіровоградській області;
  • Державної казначейської служби України у м. Кропивницькому;
  • управління головного управління Пенсійного фонду України в Кіровоградській області,
  • голів двох профільних постійних депутатських комісій, на сьогодні - Олега Краснокутського та Олександра Шамардіна;
  • керівників окремих виконавчих органів міської ради  

- Основними завданнями комісії визначено  сприяння виконанню планових показників по доходах бюджету міста Кропивницького та пошуку резервів отримання додаткових надходжень, - відзначила Маріанна Морква. – Крім того, до сфери діяльності комісії віднесено визначення спільно із Кропивницьким управлінням головного управління ДПС у Кіровоградській області, виконавчими органами Міської ради міста Кропивницького шляхів погашення податкового боргу та сприяння проведенню заходів, спрямованих на забезпечення належного рівня сплати податків і зборів, у тому числі плати за землю, та виявлення випадків несплати цих податків. Члени комісії також розглядатимуть питань щодо впорядкування земельних відносин, як основних чинників збільшення надходжень до бюджету міста.

Усі новини

Сарана — реальна небезпека
Середа, 17 липня 2024 16:17