У Кропивницькому сім ветеранів партизанського руху отримали матеріальну допомогу від міської влади

П'ятниця, 21 вересня 2018 15:21

Семеро колишніх партизанів і підпільників Другої світової війни отримали грошову допомогу від міської влади з нагоди відзначення Дня партизанської слави у Кропивницькому.

Сьогодні у Кропивницькому проживають семеро ветеранів партизанського руху, але за станом здоров’я вони не змогли взяти участь у скорботному заході та покласти квіти на могили загиблих героїв під час урочистостей на Меморіальному комплексі «Фортечні вали».

Щоб привітати ветеранів та вручити їм грошову допомогу у розмірі три тисячі гривень кожному, до них додому завітали секретар міської ради Андрій Табалов та заступник міського голови Наталія Дзюба.

Разом із квітами та матеріальною допомогою вони передали ветеранам Марії Захарівні Неумиваній, Олександрі Григорівні Петренко, Юлії Львівні Сандул, Івану Федоровичу Анастасьєву, Валентині Семенівні Долженко, Надії Павлівні Ліцоєвій та Марії Петрівні Майданюк щирі слова привітань від очільника міста Андрія Райковича і всього депутатського корпусу та побажання здоров’я і довгих років життя.

Усі новини