У Кропивницькому щоденно моніторитимуть температуру в закладах освіти і охорони здоров’я

Понеділок, 7 жовтня 2019 16:04

Середньодобові показники температури в усіх закладах соціально-культурної сфери Кропивницького будуть щоденно моніторитися. Відповідне доручення міський голова Андрій Райкович надав керівникам профільних виконавчих органів міської ради.

- Температура зовнішнього повітря стрімко падає. Погода стає прохолоднішою, тому здійснюємо постійний  моніторинг показників градусників, щоб мати всі законні підстави запускати у місті тепло, - наголосив міський голова. - Садочки, лікарні, потім школи і житловий сектор.

Варто зауважити, що процес підготовки теплового господарства міста до початку опалювального сезону перебуває на жорсткому контролі  головного управління ЖКГ міської ради: тут постійно інспектують технічну і фінансову складові  забезпечення вчасної подачі тепла. У свою чергу, спеціалісти  КП “Теплоенергетик” щоденно працюють на всіх об'єктах підприємства  і готові до їх  запуску у штатному режимі.

- Мережі системи теплопостачання мають бути заповнені водою і перевірені під тиском, - Наголосив Андрій Райкович. – відслідковуємо температуру в групах, в класах, в палатах. На період, поки  система  теплопостачання увійде після запуску у штатний режим, діток одівати тепліше, у разі необхідності - користуватися електроприборами обігріву.

 

Усі новини