У Кропивницькому розпочалося масове прибирання територій цвинтарів

Понеділок, 5 квітня 2021 14:53

Усі кладовища Кропивницького готують до поминальних днів. Про це сьогодні, 05 квітня, повідомив заступник міського голови Олександр Вергун., який разом з т.в.о начальника ГУ ЖКГ міської ради Тетяною Савченко проінспектували  хід та якість прибирання Лелеківського кладовища.  

Доручення якнайшвидше розпочати наведення ладу на території цвинтарів надав міський голова Андрій Райкович. Розпорядження, за інформацією директора КП “Ритуальні послуги” Юрія Вісяннікова, одразу почали виконувати. Сьогодні працівники підприємства прибирають території від сміття, обрізають сухі віття дерев, в лісосмузі біля цвинтаря теж вигрібають сміття, якого за зиму накопичилось чимало.

- Настав період, коли на кладовища масово почали приходити містяни, щоб поприбирати могили своїх рідних та близьких. Сміття вони залишають біля доріг та сміттєвих баків, тому наше КП організовує його вивезення, - прокоментував Олександр Вергун. – В цілому робота триває, але я наголосив на необхідності її активізувати, щоб не допустити перенакопичення сміття.

У той же час, Олександр Вергун закликав містян в жодному разі не палити зібране сміття, його зберуть і централізовано вивезуть з кладовищ.

Усі новини